Menu Toggle
 • 202

  Verhuureenheden

 • 15

  Locaties

 • 873

  Tevreden huurders

 • 1856

  Dagen aan het verhuren

Arnhem studentenstad

Arnhem studentenstad!

In Arnhem studeren momenteel al meer dan 11.500 mensen

Er zijn 3 hogescholen te vinden in en om Arnhem. doordat er geen universiteit zit lijkt Arnhem geen echte studentenstad maar niks is minder waar. vanuit de gemeente en de scholen wordt er vol ingezet om van Arnhem net zo een leuke stad voor studenten te maken als van steden met een universiteit. Naast dat je in Arnhem voor een redelijke prijs een woning kan vinden, zijn er tal van faciliteiten in de stad om je studietijd zo leuk mogelijk door te komen.

Naast het feit dat de gezellige Korenmarkt een speciale studentenavond heeft, zijn er in de concertzalen van Arnhem tal van leuke optredens door diverse artiesten. de meeste zalen geven studenten zelfs korting op kaartjes. Bij verschillende sportscholen, winkels en culturele instellingen gelden ook voordelige tarieven voor studenten.

01
Arnhem Groenstad

Arnhem de groene stad!

Al meerdere eeuwen staat Arnhem bekend om zijn natuur. in en om de stad zijn meer dan twintig grote en kleine parken te vinden. overal waar je in Arnhem de deur uit stapt, sta je binnen 5 minuten in de natuur. het grootste en bekendste park is natuurlijk het Sonsbeekpark. gelegen aan de rand van het centrum is het park vooral in de zomer een grote trekpleister voor alle Arnhemmers. Van picknicken op het gazon voor de witte villa tot het maken van een lange wandeling, het kan allemaal.

Mocht je toch meer houden van de wat wildere natuur en lange wandelingen door de bossen, niet getreurd! nationaal park de hoge Veluwe en natuurgebied de Veluwezoom liggen om de hoek!

02
Arnhem leefbare stad

Arnhem, aangename woonstad!

Met ongeveer 160.000 inwoners is Arnhem een middelgrote stad in Nederland. Doordat er veel voorzieningen in en rond de stad zijn is het hier zeer aangenaam wonen. Door de centrale ligging in de provincie is Arnhem een prima uitvalsbasis als je in de randstad werkt of studeert. vanaf Arnhem Centraal ben je in ongeveer een half uur in Utrecht, en binnen een uur in Amsterdam.

In de stad zelf is natuurlijk ook van alles te doen en te beleven. door de aanwezigheid van hogeschool Artez is er naast het conventionele winkelaanbod ook een groot aanbod van kleine straatjes vol met aparte boetiekjes. Qua cultuur zit je ook goed. Met zalen als Gelredome (het grootste theater van Nederland), Musis Sacrum, de Stadsschouwburg en Luxor live is er altijd wel ergens een voorstelling of een concert waar je naar toe kan. Toch meer voor een attractie overdag? Naast een aantal goede kunstmusea in de regio is Arnhem ook de plaats van dierentuin Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum.

Al met al is de gemeente Arnhem, een comfortabele plek om te wonen met een rustig woonklimaat en een goede centrale ligging.

 

03